HOME //

Overons

Sport & Fitness magazine; al 30 jaar hét enige echte fitness magazine van Nederland en Belgie

Sport & Fitness is hét fitness magazine voor iedereen die op een gezonde en verantwoorde manier met zijn lichaam bezig is.

In1983 verscheen het eerste nummer van Sport & Fitness magazine onder leiding van oprichter Ton Meassen.

In de dertig jaar van haar bestaan is Sport & Fitness magazine uitgegroeid tot een veelzijdig en gewaardeerd tijdschrift op het gebied van training, voeding, vetverbranding, kracht en vitaliteit.
Elke uitgave van Sport & Fitness magazine staat boordevol artikelen en tips die je op weg helpen om in een betere en gezonde shape te komen en te blijven.

Of je nu wilt afvallen of juist aankomen, sterker en vitaler wilt worden of gewoon leergierig bent, Sport & Fitness magazine geeft je eerlijke informatie die je nodig hebt om je doel te bereiken.
Alle verhalen in Sport & Fitness magazine zijn originele artikelen, geschreven door Nederlandse en Belgische wetenschappers.

Dit betekent dat de informatie in die artikelen haar waarde in wetenschappelijk onderzoek ondubbelzinnig heeft bewezen. Op deze manier onderscheidt Sport & Fitness magazine zich van de rest en is het al drie decennia het enige echte Nederlandse en Belgische fitnessmagazine.

Sport en Fitness is hét blad voor iedereen die gezonder, sterker en vitaler wilt worden en blijven.

 

Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook