HOME //

Sport en Fitness Nieuws

Limburgs-fitnessmodel,-acteur-en-sportliefhebber-Henny-Seroeyen--als-grote-Belgische-winnaar!

Limburgs fitnessmodel, acteur en sportliefhebber Henny Seroeyen als grote Belgische winnaar!Afgelopen week vond in het Engelse Birmingham de Bodypower Fit Factor wedstrijd plaats, een prestigieuze wedstrijd tijdens 1 van de grootste internationale fitness expo's ter wereld. Henny Seroeyen, o.a. bekend als Robin Verhaegen uit de Vlaamse VTM reeks ‘De Buurtpolitie’, trok naar Engeland en kwam naar huis als overall winnaar. 
 
Als enige Belgische kandidaat trok de Limburgse Henny met een klein hartje naar de UK, samen met zijn wedstrijd prep coach Tibor Koppers. Een podiumplek leek onmogelijk; nog nooit eerder heeft een “buitenlander” in die wedstrijd prijzen gewonnen. Maar wat niemand had verwacht, gebeurde: Henny keerde terug naar België met alle prijzen die er te winnen vielen. 
 
Het weekend werd een ware rollercoaster voor de knappe Henny: on- en off-stage presentaties, fotoshoots met de top van de fitnessfotografen uit Miami, Parijs, Singapore, Duitsland, …, opdrachten en oefeningen in de verschillende categorieën… Het bleek het allemaal waard: Henny won de titel voor overall winnaar, met onder meer de prijs voor het fitste lichaam, het meest natuurlijke fitness figuur, en beste model.
 
Henny zal binnenkort schitteren op de cover van Men’s Fitness Magazine, en ondertussen werd hij al geboekt voor een aantal shoots in Marbella met twee top fotografen uit Engeland.
 
En tot die tijd kunnen we van zijn knappe kopje genieten in De Buurtpolitie; zijn vele fans en volgers zullen genieten en zullen gemotiveerd zijn door Henny zijn facebook en instagram social media: @HennySeroeyen
 
“Het was voor mij eerder een persoonlijke uitdaging, dan een doel. Ik wou gewoon voor mezelf zien of ik me kon meten met die mannen daar, en kijk nu… de eerste titel staat nu officieel op mijn naam! A dream come true…”
Lees meer in Sport & Fitness Magazine
Onze uitgaves zijn op verschillende manieren te verkrijgen

Klik hier voor digitale abonnementen en losse nummers

Klik hier voor print abonnementen en losse nummers
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook