HOME //

Sport en Fitness Nieuws

Survivallen-voor-UNICEF

Survivallen voor UNICEFJongeren tussen de 12 en 18 jaar kunnen op zondag 29 mei aanstaande hun sportiviteit uiten tijdens de UNICEF Survivalrun. Deze run vindt plaats bij Watergoed te Valburg.

De UNICEF Survivalrun is een run met hindernissen die de deelnemers moeten overwinnen. De deelnemers kunnen zich in teams van vijf inschrijven, maar ook individueel. Op deze manier wordt benadrukt hoe belangrijk samenwerking is, de deelnemers moeten samen de survivalrun doorstaan. De dag wordt afgesloten met een afterparty met DJ, waar ook de prijsuitreiking van de survivalrun plaatsvindt.

De deelnemers kunnen zich inschrijven via www.unicefsurvivalrun.nl. Ieder die tussen de 12 en 18 jaar is, mag deelnemen. Ook ouders, andere familieleden en minder sportieve jongeren kunnen zich vermaken tijdens de UNICEF Survivalrun bij andere activiteiten die deze dag plaatsvinden op het terrein van Watergoed.
Lees meer in Sport & Fitness Magazine
Onze uitgaves zijn op verschillende manieren te verkrijgen

Klik hier voor digitale abonnementen en losse nummers

Klik hier voor print abonnementen en losse nummers
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook