HOME //

Sport en Fitness Nieuws

EAT-NATURAL-LANCEERT-NIEUWE-SUPER-GRANOLAS-VOEDZAME-ONTBIJTGRANEN-ZONDER-GERAFFINEERDE-SUIKER!

EAT NATURAL LANCEERT NIEUWE SUPER GRANOLAS VOEDZAME ONTBIJTGRANEN ZONDER GERAFFINEERDE SUIKER!Na het introduceren van de succesvolle Super Granola EXTREME CACAO, lanceert EAT NATURAL maar liefst twee nieuwe varianten voor de Super Granola ontbijtlijn: de PROTEIN PACKED, met extra proteïne, en de GLUTEN FREE, speciaal voor onze glutenvrije fans. Deze ‘breakfasts with benefits’ zijn speciaal gecreëerd om jou een overheerlijke droomstart van de dag te bezorgen.

Wat er zo super is aan Super Granola? Het is een mix van verleidelijke, voedzame ingrediënten zoals haver, noten en zaden. Deze worden langzaam geroosterd voor de ultieme smaak. Daarnaast wordt bij de Super Granola alleen pure honing gebruikt, dus geen geraffineerde suikers. Het resultaat is niet alleen extra krokant, maar vooral onweerstaanbaar lekker. En nu zijn er dus drie varianten!

De eerste variant van de Super Granola ontbijtlijn EXTREME CACAO is een enorm succes sinds de lancering afgelopen jaar. Vooral de volle smaak van de hoge kwaliteit Belgische cacao heeft ervoor gezorgd dat velen verliefd zijn geworden op deze variant. EXTREME CACAO is belachelijk lekker, maar ook zeker verantwoord. Deze variant bevat, naast de 4% hoge kwaliteit Belgische cacao, meer voedzame en indrukwekkende ingrediënten: heerlijke zoete havervlokken, nootachtige speltvlokken, sappige stukjes kokosnoot en crunchy amandelen. Je bent gewaarschuwd, de EXTREME CACAO is verslavend lekker.

Met de nieuwe Super Granola PROTEIN PACKED is ook gedacht aan de actievelingen onder ons, de spierbundels en fitgirls van deze tijd. Deze is namelijk ‘packed’ met proteïne om jou de energieboost te geven die je nodig hebt voor de perfecte start van de dag. Bij de trouwe EAT NATURAL fan zullen veel ingrediënten bekend in de oren klinken, maar naast onze geliefde zaden, noten en kokosvlokken bevat de PROTEIN PACKED iets heel unieks: geroosterde kikkererwten! Deze hebben ons nét dat beetje extra gegeven om de lekkerste en proteïnerijke granola te creëren.

De derde topper uit de Super Granola ontbijtlijn is gecreëerd naar de trend van het moment: GLUTEN FREE. Met alleen de beste ingrediënten hebben wij een muesli ontwikkeld, die toch best een beetje speciaal is. Naast dat deze enorm verantwoorde variant volledig glutenvrij is, is de GLUTEN FREE ook absoluut verrukkelijk. GLUTEN FREE is daarom niet alleen een perfecte match als je op glutenvrij dieet bent, je zult het ook al heel erg waarderen door de voortreffelijke smaak.

Alle varianten Super Granola zijn rijk aan vezels en bestaan voor meer dan 25% uit zaden. Daarnaast zijn alle Super Granola’s naast heerlijk van smaak, ook nog eens heel verantwoord, doordat alle drie de varianten beschikken over een laag zoutgehalte en geen geraffineerde suikers bevatten. Wij geloven dat hoe minder we met de ingrediënten doen, hoe beter de smaak zal zijn. Daarom voegen wij geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen toe. Simple… isn’t it?

De EXTREME CACAO, PROTEIN PACKED en GLUTEN FREE zijn verkrijgbaar bij JUMBO, DEEN, PLUS, Hoogvliet, Spar, Vomar, diverse groothandels en online.

Voor alle producten van EAT NATURAL: www.eatnatural.nl
@eatnatural_nl
www.facebook.com/eatnaturalnl

Lees meer in Sport & Fitness Magazine
Onze uitgaves zijn op verschillende manieren te verkrijgen

Klik hier voor digitale abonnementen en losse nummers

Klik hier voor print abonnementen en losse nummers
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook