HOME //

Sport en Fitness Nieuws

Professionele-shaker-voor-fanatieke-sporters-

Professionele shaker voor fanatieke sportersContigo Shake & Go Fit met handige storage container voor meerder nutriënten

Contigo introduceert de nieuwe Shake & Go Fit. Proteïnepoeder, vitaminepillen, vloeistof: voortaan heb je alles in één beker bij de hand. De storage container onder op de fles heeft meerdere compartimenten waarin je alle nutriënten los kunt bewaren. Waar je ook bent, in de gym, bij de bootcamp of op het sportveld, vanaf nu maak je overal een verse herstel- of proteïne-shake. 
 
De nieuwe editie van de Shake & Go Fit is gemaakt van TritanTM voor een glasheldere, slijtvaste beker. Dit BPA-vrije materiaal houdt geen geuren of kleuren vast en kan bovendien tegen een flinke stoot. De stevige schroefdop zorgt ervoor dat je 100% lekvrij kunt shaken. Door de speciale mengkogel en het ronde bodemdesign kunnen dranken beter worden gemixt en vermijd je klonters.
 
De maataanduiding op de shaker is ideaal om nauwkeurig hoeveelheden af te meten. De handige storage container voor twee porties poeder en een los pillendoosje draai je eenvoudig onder op de shaker. De drinkbeker heeft een inhoud van 650 ml en is voorzien van een ruime opening zodat je ‘m gemakkelijk kunt vullen.
 
Informatie
Contigo Shake & Go Fit is verkrijgbaar via internet, sportwinkel en speciaalzaak in de kleuren Blue, Pink en Black. De shaker is gemaakt van TritanTM, bestand tegen harde schokken, BPA-vrij en vaatwasbestendig. Inhoud 650 ml. Advieswinkelprijs € 21,95. Kijk voor meer informatie op www.mycontigo.com.
Lees meer in Sport & Fitness Magazine
Onze uitgaves zijn op verschillende manieren te verkrijgen

Klik hier voor digitale abonnementen en losse nummers

Klik hier voor print abonnementen en losse nummers
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook