HOME //

Sport en Fitness Nieuws

Een-appelboom-op-school;-Ekoplaza-maakt-het-mogelijk!

Een appelboom op school; Ekoplaza maakt het mogelijk!Ekoplaza, de biologische supermarkt, organiseert samen met fruitkweker Kees Konijn uit de Beemster een leuke actie voor scholen. Deze week zullen er bloesemende appelbomen in de Ekoplaza-winkels te vinden zijn. Deze kunnen gekocht worden door consumenten voor scholen, zodat de kinderen op het schoolplein kunnen zien hoe een appel aan de boom groeit.
 
Niet alleen de boom
De bomen kosten € 40,- per stuk. De appelboom kan gedoneerd worden aan een school in de buurt. De school krijgt niet alleen de appelboom, maar ook voor € 40,- aan biologische appels voor de schoolkinderen. Daarnaast verzorgt Ekoplaza eventueel een spreekbeurt voor de school, over de voordelen van biologisch fruit en de biologische supermarkt.
 
Betrokkenheid
Met deze actie maakt Ekoplaza het mogelijk voor ouders om hun betrokkenheid op een originele manier te tonen. Voor de kinderen biedt het een leuke, leerzame manier om kennis te maken met biologische voeding. De kinderen kunnen met eigen ogen zien hoe een appel vanuit een bloesem groeit. Een leuke actie waar de school nog jaren plezier van heeft!
Lees meer in Sport & Fitness Magazine
Onze uitgaves zijn op verschillende manieren te verkrijgen

Klik hier voor digitale abonnementen en losse nummers

Klik hier voor print abonnementen en losse nummers
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook