HOME //

Sport en Fitness Nieuws

In-een-keer-zomerklaar-met-Italiaanse-wonderbroek-

In een keer zomerklaar met Italiaanse wonderbroek


Freddy SS16: perfecte billen garantie, ripped denim en athleisure

De beroemde ‘push up’ broeken van het Italiaanse broekenmerk Freddy zijn aan een opmerkelijke opmars bezig. Na de opening van flagshipstores in Antwerpen in april 2014, opende in diezelfde periode vorig jaar ook een flagshipstore in Maastricht. Freddy is duidelijk van plan om het hart, of moeten we zeggen de booty, van alle vrouwen uit de Benelux te veroveren.
 
Push up?
Wat Freddy van andere merken onderscheid, is de Wr.Up® push-up technologie. De gepatenteerde Wr.Up® broeken zorgen ervoor dat dragers zich van hun meest vrouwelijke kant kunnen laten zien. Hoe? Dankzij een ingenieus ontwerp met strategische naden, ondersteunt en vormt de Wr.Up® technologie je kont op een natuurlijke manier. Nog niet overtuigd? Een advies: breng een bezoek aan de flagshipstore Freddy Pant Room en probeer een broek uit. Maar liefst 99% van de vrouwen die het comfort en het push-up gevoel van de elastische broek hebben ervaren, zijn overtuigd. Wie wil nu geen comfortabele jeans die voor de perfecte billen zorgt?
 
Athleisure
Voor de Spring/Summer collectie grijpt Freddy terug naar zijn heritage: sport! In de collectie worden verschillende fashion styles op een natuurlijke manier met sport gecombineerd. Zo zijn de push-up broeken top om in te sporten, maar tegelijkertijd zo fashionable dat ze eigenlijk voor elk moment geschikt zijn! Alle Freddy’s zijn gemaakt van kwalitatief goede jerseys, elastan en bevatten de speciale shape technologie waar Freddy zijn faam aan te danken heeft. Nieuw in de zomercollectie zijn opvallend kleurrijke sport outfits (incl. top) met Swarovski details. Alle sport outfits bevatten D.I.W.O.®  stof, een ademende stof die de huid droog en verzorgd houdt tijdens het sporten.
 
Zomerse Ripped Denim
Fan van ripped jeans? Dan zit je dit seizoen meer dan goed! Zo bevat de nieuwe collectie meerdere variaties op de basic Freddy denims met extra patchwork en ripped denim items (zowel in ankle length als full length). 
 
High, regular & low waist
Waar Freddy in vorige seizoenen vooral focuste op low waist modellen, zijn er dit seizoen meerdere stukken uit de collectie ook in regular en high waist te verkrijgen. Haal je favoriete crop top uit de kast, combineer met een leuke high waist Freddy broek en je loopt heel de zomer met een killer festival-look rond.
 
Michiko Koshino 2.0
De SS16 collectie brengt opnieuw een speciale collab met zich mee. Na een succesvolle herfst-winter collectie vorig jaar gaat Freddy opnieuw een samenwerking met Japanse designer Michiko Koshino aan. Koshino - bekend van haar boutiques in Covent Garden en Tokyo - gaat voor een Japanse herinterpretatie van de klassieke Wr.Up® en combineert Freddy’s jersey met echte denim en nieuwe cuts. Ze geeft de klassieke Italiaanse Wr.Up® een Oosterse twist met contrasterende bordeaux naden, nieuwe washings en ripped denim details.

De volledige zomercollectie is online te bekijken en te bestellen via de vernieuwde website freddypantroom.com. In de buurt van Maastricht? Breng dan vooral een bezoekje aan de mooie flagshipstore aan de Grote Gracht 5! De prijzen van de Wr.Up® broeken variëren van €49,90 tot €139.
Lees meer in Sport & Fitness Magazine
Onze uitgaves zijn op verschillende manieren te verkrijgen

Klik hier voor digitale abonnementen en losse nummers

Klik hier voor print abonnementen en losse nummers
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook