HOME //

Sport en Fitness Nieuws

REEBOK-LANCEERT-NIEUWE-HARDLOOP-INNOVATIE-

REEBOK LANCEERT NIEUWE HARDLOOP INNOVATIEZPUMP Fusion 2.0

Er zijn meer dan 14 miljard voeten in de wereld en iedere voet is anders. Geen twee voeten zijn hetzelfde, zelfs niet jouw eigen voeten. De meeste hardloopschoenen zijn dan ook gemaakt voor een standaard pasvorm – terwijl een standaard voet niet bestaat! Iedere voet is anders en zo is ook iedere run anders. Fitnesspioneer Reebok heeft daarom een hardloopschoen met oneindig veel pasvormen ontworpen: de ZPump Fusion 2.0. Dankzij The Pump-technologie krijg je een schoen die je compleet naar je eigen voet kan vormen voor een persoonlijke pasvorm. Eén schoen voor iedereen, elke run.

De technologie, waarbij banen in de schoen gevuld worden met lucht, zorgt voor een nauw aansluitende en unieke pasvorm op iedere voet. Waar de meeste schoenen gemaakt zijn om op een standaard voet te passen, biedt de ZPump Fusion 2.0 dus een hardloopschoen die zich aanpast aan de drager in plaats van andersom. Dit maakt de nieuwe hardloopschoen geschikt voor iedere loper en op verschillende soorten terrein.

In tegenstelling tot traditionele hardloopschoenen die vaak bestaat uit meer dan 40 afzonderlijke delen is de Reebok ZPUMP Fusion 2.0 opgebouwd uit slechts drie belangrijke onderdelen, waardoor stijve componenten die beweging in de voet beperken zijn weggelaten. Wat dan wel de drie belangrijkste onderdelen zijn, zie je in dit filmpje.
Lees meer in Sport & Fitness Magazine
Onze uitgaves zijn op verschillende manieren te verkrijgen

Klik hier voor digitale abonnementen en losse nummers

Klik hier voor print abonnementen en losse nummers
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook