HOME //

Sport en Fitness Nieuws

PUMAs-nieuwste-training-collectie

PUMA's nieuwste training collectieSprinter Jenna Prandini en personal trainer Jamie Granger trainen in PUMA's nieuwste training collectie

Wereldwijd sportmerk PUMA weet wat de eisen zijn van vrouwen met een actieve levensstijl en lanceert daarom een collectie die hen helpt om superfit te blijven. Vrouwen van nu hebben lef, zelfvertrouwen en ze zijn toegewijd. Altijd doorgaan en niet opgeven is hun credo. Twee duidelijke voorbeelden hiervan zijn PUMA’s running en training ambassadeurs: sprinter Jenna Prandini en fitness trainer Jamie Granger. 
 
De Pulse XT Core komen dit seizoen weer terug in nieuwe kleuren. De schoenen zijn geschikt om veelzijdig in te trainen en bieden maximaal comfort met een full-length flex groove voor bewegingen in alle richtingen.
De PUMA trainingscollectie heeft ook een selectie sport bh’s voor elk type vrouw. Door middel van onderzoek en tests bij atleten heeft PUMA sport bh’s ontwikkeld die het juiste comfort en ondersteuning bieden voor elk type oefening.
 
Bekijk de collectie hier.

 
Lees meer in Sport & Fitness Magazine
Onze uitgaves zijn op verschillende manieren te verkrijgen

Klik hier voor digitale abonnementen en losse nummers

Klik hier voor print abonnementen en losse nummers
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook