HOME //

Sport en Fitness Nieuws

We-like-fitness,-Jij-toch-ook?

We like fitness, Jij toch ook?We Like Fitness is een fitnesslabel voor zowel vrouwen als mannen die graag naar de sportschool gaan en daarbij leuke betaalbare fitnesskleding- en accessoires willen dragen. 

We Like Fitness is opgericht door Florence van Neerbos. Op haar tweeëntwintigste besloot Florence van haar passie haar werk te maken en lanceerde in april 2015 de webshop genaamd www.welikefitness.com.
 Naast eigenaresse te zijn van een webshop is Florence ook eigenaresse van haar eigen sportlabel “We Like Fitness” welke uiteraard exclusief verkocht via haar website. De eerste collectie van het label We Like Fitness is een collectie met teksten. De teksten verschillen van basic #hashtags, tot aan humoristische en motiverende uitdrukkingen. Op dit moment is Florence druk bezig met haar tweede collectie genaamd “To The Zoo”. Dierenprintjes zijn volgens Florence nog steeds helemaal de trend dit jaar.

Lees meer in Sport & Fitness Magazine
Onze uitgaves zijn op verschillende manieren te verkrijgen

Klik hier voor digitale abonnementen en losse nummers

Klik hier voor print abonnementen en losse nummers
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook