HOME //

Sport en Fitness Nieuws

Italiaans-‘push-up’-broekenmerk-Freddy-lanceert-nieuwe-collectie-in-‘Active-Fashion’-stijl-

Italiaans ‘push up’ broekenmerk Freddy lanceert nieuwe collectie in ‘Active Fashion’ stijlFreddy combineert sport met fashion in Autumn/Winter 2015 collectie

De befaamde ‘push up’ broeken met Wr.Up® technologie van het Italiaanse broekenmerk Freddy waren bij hun introductie in Nederland eerder dit jaar een instant hit! Voor de herfst/winter collectie legt Freddy een extra focus op sport, waarin fit en fashion op een unieke manier gecombineerd worden in een zogenaamde ‘Active Fashion’ stijl. De Freddy’s zitten zo lekker dat je ze niet alleen in de gym aan wilt trekken, maar het liefst ook nog naar school of kantoor. Naast sportitems brengt Freddy dit seizoen de faux leather Wr.Up® skirt met python print. Can’t wait to check it out? Bezoek de flagshipstore in Maastricht of shop online via freddypantroom.be.

In de nieuwe collectie grijpt Freddy meer dan ooit terug naar hun heritage: sport! Spelenderwijs combineert Freddy sport met verschillende fashion styles. Zo zijn de push-up broeken top om in te sporten, maar tegelijkertijd zo fashionable dat ze eigenlijk voor elk moment geschikt zijn! Alle Freddy’s bestaan uit kwalitatief goede jerseys, elastan en de speciale shape technologie waar Freddy zijn faam aan te danken heeft. Ook in deze collectie blijven de Wr.Up® en SUPERFIT nog steeds de belangrijkste items die het vrouwelijke silhouet verbeteren met de shape techniek. Nieuw in de collectie zijn all-over patronen en het gebruik van leer.

Je eigen python leren push-up!
Fan van een stoere leerlook? Dan zit je dit seizoen meer dan goed! Freddy brengt meerdere leather coated Wr.Up® items. Naast broeken, heeft Freddy gekozen om de collectie uit te breiden met push-up rokjes. De broeken en rokjes krijgen door de mooie python print een erg luxe uitstraling. De faux leather items komen in de kleuren zwart, bruin en donker groen.
 
Verrassende collabo met Japanse designer
Deze AW15 collectie brengt een extra speciale collabo met zich mee. Freddy is namelijk een samenwerking aangegaan met Japanse designer Michiko Koshino. Deze collectie heeft een Japanse herinterpretatie van de klassieke Wr.Up® opgeleverd. De traditionele jersey is vervangen door echte denim en gecoat jersey leer. Michiko is altijd op zoek naar nieuwe technieken om tradities op het gebied van mode te doorbreken. Met het doorvoeren van nieuwe cuts, bordeaux naden en contrasterende naden heeft zij de klassieke Italiaanse Wr.Up® een Japanse twist gegeven!

De volledige collectie is online te bekijken en te bestellen via freddypantroom.be. In de buurt van Maastricht? Breng dan vooral een bezoekje aan de mooie, nieuwe Freddy flagshipstore! De prijzen van de Wr.Up® broeken variëren van €59,- tot €130,-.
Lees meer in Sport & Fitness Magazine
Onze uitgaves zijn op verschillende manieren te verkrijgen

Klik hier voor digitale abonnementen en losse nummers

Klik hier voor print abonnementen en losse nummers
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook