HOME //

Sport en Fitness Nieuws

OMROEP-FLEVOLAND-DOET-LIVE-VERSLAG-VAN-MUD-MASTERS-IN-BIDDINGHUIZEN-

OMROEP FLEVOLAND DOET LIVE VERSLAG VAN MUD MASTERS IN BIDDINGHUIZEN


Omroep Flevoland doet op zaterdag 26 en zondag 27 september live verslag vanuit Biddinghuizen van het Mud Masters evenement. Het evenement is het hele weekend te volgen op de website van Omroep Flevoland, de app, Facebook en YouTube. Op zondag 27 september is er een speciale live uitzending van het evenement op Omroep Flevoland TV te zien.

Mud Masters
Mud Masters is de afgelopen jaren gegroeid tot een groot evenement, in Biddinghuizen dit jaar met maar liefst 24.000 deelnemers. Bij Mud Masters gaat het erom dat een parcours met hindernissen afgelegd wordt, obstakels gebaseerd op echte militaire stormbanen. De deelnemer kan daarbij kiezen uit afstanden van 6, 12, 18 of 42 kilometer. Daarnaast is er een 24-uurs run, uniek voor Europa, waarin de best getrainden, individueel of in teamverband worden uitgedaagd in 24 uur zoveel mogelijk ronden af te leggen. Het belangrijkste idee achter Mud Masters is teamwork en plezier: afzien met een glimlach, samen met vrienden.

Live uitzending
Omroep Flevoland laat in het weekend van 26 en 27 september alles rondom dit evenement zien: live beelden op de Omroep Flevoland website, app, YouTube- en Facebook-pagina. Daarnaast wordt een live blog bijgehouden met reacties, foto’s en videoclips van het evenement. Op zondag 27 september is er een speciale TV-uitzending, live vanaf het Mud Masters parcours, een uitzending waarbij zeven camera’s voor de registratie zorgen. De uitzending begint om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Meer informatie
Meer informatie over de Omroep Flevoland Mud Masters-uitzendingen is te vinden op www.omroepflevoland.nl/mudmasters. Algemene en specifieke informatie over Mud Masters zelf is te vinden op de website van Mud Masters: www.mudmasters.nl
 

Lees meer in Sport & Fitness Magazine
Onze uitgaves zijn op verschillende manieren te verkrijgen

Klik hier voor digitale abonnementen en losse nummers

Klik hier voor print abonnementen en losse nummers
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook