HOME //

Sport en Fitness Nieuws

Nieuwe-Forerunner-225:-Meet-de-hartslag-op-de-pols

Nieuwe Forerunner 225: Meet de hartslag op de polsWeet in welke zone u traint met Forerunner 225 - ons eerste GPS-hardloophorloge met hartslagmeter op de pols. Dankzij de ingebouwde sensor met Mio hartslagtechnologie die uw hartslag meet op de pols kunt u voortaan hardlopen zonder hartslagband.

Trainen met hartslagmeting nu nog gemakkelijker

Een kleurrijke meter geeft uw hartslagzone en aantal slagen per minuut in real-time weer. Dit helpt u om uw dagelijkse hardlooptraining nauwkeurig af te stemmen op het gewenste trainingsdoel en te zorgen dat u zich niet te veel of te weinig inspant. 

Hardlooptraining op een hoger niveau
Forerunner 225 heeft een ingebouwde versnellingsmeter om afstand- en tempogegevens vast te leggen tijdens indoortrainingen of trainingen op een loopband. Bovendien kunt u met het toestel uw dagelijkse activiteiten volgen en tellen hoeveel stappen u zet en hoeveel calorieën u verbrandt. Ook waarschuwt het toestel u om in beweging te komen wanneer u langer dan een uur stilzit. 

Gebruik de connected functies
Dit horloge is voorzien van connected functies¹, zoals automatische uploads naar Garmin Connect, onze gratis online community waar u uw activiteiten kunt opslaan, plannen en delen. Via de Garmin Connect™ Mobile app voorziet het toestel ook in live volgen en informatie delen op sociale media.

 
Lees meer in Sport & Fitness Magazine
Onze uitgaves zijn op verschillende manieren te verkrijgen

Klik hier voor digitale abonnementen en losse nummers

Klik hier voor print abonnementen en losse nummers
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook