HOME //

Sport en Fitness Nieuws

MEDIA-ALERT:-STA-NOOIT-MEER-IN-JE-HEMD,-MET-SPORTBEHA’S-VAN-THE-NORTH-FACE-EN-KARI-TRAA

MEDIA-ALERT: STA NOOIT MEER IN JE HEMD, MET SPORTBEHA’S VAN THE NORTH FACE EN KARI TRAA


Ademend en absorberend, een goede pasvorm, de beste ondersteuning en zonder hinderlijke naden. En het liefst een beetje fashionable. Het vinden van de perfecte sportbeha heeft nogal wat voet in de aarde. Met de sportbeha’s van The North Face en Kari Traa sport je in stijl, zonder in te leveren op draagcomfort en ondersteuning. Je draagt ze onder een T-shirt of – op een hete zomerdag – gewoon als top. Maak kennis met onze favorieten.

Women’s Bounce B-Gone Bra
De naam zegt het al: met deze sportbeha zijn hinderlijk bewegende borsten verleden tijd. De ondersteunende stretchstof drukt de borsten als het ware tegen het lichaam, terwijl de elastische zoom ervoor zorgt dat de beha mooi aansluit. Deze ‘anti-bounce-beha’ is ook binnenstebuiten draagbaar en past qua kleur daarom altijd bij de rest van je sportoutfit. Prijs: 35 euro.

Women’s Stow N-GO II Bra
Leuk, die strakke sportkleding. Maar waar laat je je waardevolle spullen? De Stow N-GO II Bra heeft een onopvallend opbergvakje om bijvoorbeeld je huissleutel in te bewaren. Bang om in je hemd te staan? Niet nodig. Dankzij ingezette panelen biedt de beha extra discrete bedekking. Het materiaal zorgt voor body-mapped-ventilatie, waarmee je droog blijft tijdens de meest intensieve work-out. Prijs: 45 euro.

Kari Traa Flott Bra
Deze sportbeha bestaat voor 86 procent uit polyester en voor veertien procent uit elasthaan. En dat merk je: hij droogt supersnel en stretcht mee met elke beweging die je maakt. Of je nu een uurtje, een ochtend of een hele dag sport, de Flott Bra is je beste vriend. Dankzij de elastische zoom blijft alles op zijn plek, hoe intensief je ook beweegt. Prijs: 49 euro.

Kari Traa Active Bra
Wil jij er tijdens het sporten hot, maar niet oververhit uitzien? Het stretchmateriaal van deze vrolijke Active Bra voert transpirat ievocht af, en de mesh-panelen zijn extra ademend. Met de verstelbare schouderbandjes en zoom vind je altijd de perfecte pasvorm voor jouw lichaam en borsten. Ideaal voor activiteiten met een gemiddelde intensiteit. Prijs: 49 euro.

Lees meer in Sport & Fitness Magazine
Onze uitgaves zijn op verschillende manieren te verkrijgen

Klik hier voor digitale abonnementen en losse nummers

Klik hier voor print abonnementen en losse nummers
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook