HOME //

Sport en Fitness Nieuws

Fitness-rebels-&-echte-selfies-

Fitness rebels & echte selfiesReebok onderstreept het belang van buiten je comfortzone treden. Tough fitness, oftewel rauw en écht trainen. In onze door technologie gedomineerde wereld worden we overspoeld door gemanipuleerde beelden en perfecte selfies. Reebok eert de mensen die écht zijn. De mensen die hard en rauw trainen. Dit zijn de mensen voor wie fitness meer is dan trainen voor een mooi plaatje.

Voor deze mensen betekent fitness namelijk trainen voor een gezonder lichaam, een gezondere geest én spirit. Dankzij fitness worden ze een betere, sterkere versie van zichzelf. 
Een uitdaging om na te denken wat schoonheid nou echt is en een aanmoediging om fitness enthousiasts te rebelleren tegen de perfecte fitness-selfies. Durf eens een selfie te posten die laat zien wat hard, écht hard trainen doet met je looks #breakyourselfie. 

Voor iedereen die écht hard wil trainen heeft Reebok de perfecte gear, stijlvol en bovenal functioneel. Speciaal ontworpen om het lichaam aan te vullen en te supporten tijdens iedere workout; fitness gear to go beyond your comfortzone!
 
Lees meer in Sport & Fitness Magazine
Onze uitgaves zijn op verschillende manieren te verkrijgen

Klik hier voor digitale abonnementen en losse nummers

Klik hier voor print abonnementen en losse nummers
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook