HOME //

Adverteren

Welkom en hartelijk dank voor uw interesse in Sport & Fitness magazine

Sport en Fitness is al 30 jaar het enige echte fitness magazine van Nederland en Belgie. Alle verhalen in Sport & Fitness magazine zijn originele artikelen, geschreven door Nederlandse en Belgische wetenschappers, dus geen vertalingen van Amerikaanse artikelen. Sport en Fitness magazine geeft eerlijke informatie welke haar waarde in wetenschappelijk onderzoek ondubbelzinnig heeft bewezen. Op deze manier onderscheidt Sport & Fitness magazine zich van de rest en is het al drie decennia lang een gerenommeerde naam en gewaardeerd tijdschrift in Nederland en Belgie.

In Nederland en Belgie beoefenen meer dan 3 miljoen mensen fitness en aanverwante sporten. Sport en Fitness magazine is hét blad voor iedereen die gezonder, sterker en vitaler wilt worden en blijven. Of men nu wilt afvallen of juist aankomen, sterker en vitaler wilt worden of gewoon leergierig is, Sport en Fitness magazine geeft hen de eerlijke informatie die ze nodig hebben om hun doel te bereiken en in een betere en gezondere shape te komen en te blijven. 

Wilt u deze enthousiaste en trouwe doelgroep bereiken met uw advertentie, dan is Sport & Fitness magazine uw sportieve partner.

Onze media-adviseurs voorzien u graag van meer informatie;

Diana Kamies diana@sportenfitness.nl of 06 461 57118

Kathy van der Horst Adanir Kathy@vanmunstermedia.nl of 024 3738502

Sport & Fitness magazine verschijnt 4 a 6 x per jaar in een oplage van 15.000 exemplaren en wordt ondersteund door deze website en een facebookpagina

Op de mediakaart vindt u tevens meer informatie betreft onze doelgroep en hetgeen hen bezig houdt naast sporten en koken.

Download hier de mediakaart van Sport en Fitness magazine
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook