Sport en Fitness Nieuws

NVWA-roept-op-illegale-verkoop-afslankmiddelen-met-DNP-te-melden

NVWA roept op illegale verkoop afslankmiddelen met DNP te melden

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit heeft naar aanleiding van de waarschuwing van Interpol voor middelen met de verboden stof DNP (2.4-Dinitrophenol) de afgelopen dagen een screening uitgevoerd om te controleren of deze middelen op Nederlandse websites worden verkocht. Hierbij zijn geen Nederlandse (internet)verkopers aangetroffen. Maar omdat het hier gaat om handel die plaats zou vinden in het illegale circuit roept de NVWA consumenten op het te melden als zij weten waar middelen met de verboden stof DNP worden verkocht.

lees meer
​SkinVision-gratis-te-downloaden-in-de-maand-mei

​SkinVision gratis te downloaden in de maand mei

De SkinVision app is gratis te downloaden in de maand mei. Gebruikers krijgen een volledige maand om de SkinVision-technologie te gebruiken om huidkanker in een vroeg stadium op te sporen. 

lees meer
De-ultieme-sportfles

De ultieme sportfles

Nieuw: Contigo Ashland, een technologisch hoogstandje Wat verwacht je van een drinkfles waar je mee gaat sporten? Natuurlijk dat je er zonder knoeien water uit kunt drinken, liefst zo gemakkelijk mogelijk, met één hand. Dat hij een optimale doorstroming heeft tot de laatste druppel. De fles moet stevig zijn en tegen een stootje kunnen, maar ook mooi, met een ergonomische vormgeving. En ook nog kleurrijk en geurloos. Daarom introduceert Contigo nu Ashland, de ultieme sportfles met Autospout®-technologie.

lees meer
Excuses-voor-misdruk-in-Sport-&-Fitness-Magazine-178

Excuses voor misdruk in Sport & Fitness Magazine 178

Wellicht hebben onze trouwe lezers het reeds gemerkt dat er in het artikel De Zeven beste  supplementen voor bodybuilders een misdruk zit op pagina 17 waardoor een deel van de tekst (supplementen 1, 2 en een deel van  3) is verdwenen. Hierdoor hebben we besloten het volledige artikel op de website te plaatsen. De digitale versie verkrijgbaar bij Magzine.nu is pagina 17 wel compleet en volledig leesbaar.

lees meer
Lichaamsbeweging-bezorgt-alle-mannen-beter-seksleven

Lichaamsbeweging bezorgt alle mannen beter seksleven

Mannen die veel lichaamsbeweging hebben, hebben betere erecties en zijn seksueel actiever dan hun geslachtsgenoten die weinig of niet bewegen, zo stelt een nieuwe studie. "Dit onderzoek is het eerste dat de voordelen van lichaamsbeweging op het vlak van erecties en seksbeleving blootlegt in een raciaal diverse patiëntengroep", zo stelt de auteur van de studie, die werd gepubliceerd in vakblad Journal of Sexual Medicine.

lees meer
Trailrunning:-altijd-in-beweging-met-The-North-Face

Trailrunning: altijd in beweging met The North Face

Trailrunning maakt de avonturier in je wakker. Juist door van de gebaande paden af te wijken, ontdek je de tofste plekken om hard te lopen. Dus strik je veters en ga de strijd aan met een oneffen ondergrond, gladde bochten en vervaarlijk stijgende heuvels. Midden in de natuur is het vinden van nieuwe motivatie eenvoudiger dan ooit. Zijn het niet de uitdagende trails die klaarliggen voor ontdekking, dan is het wel een topatleet als Lizzy Hawker om tegenop te kijken. Mede dankzij The North Face® is zij altijd in beweging, op naar de volgende toptrailprestatie.   Wil jij ook net als Lizzy de trails bedwingen? Meer avontuur in de natuur? Begin dan bij stap één: het vinden van de optimale trailschoen. The North Face® zet zijn topmodellen op een rij. 

lees meer
Ben-jij-het-covermodel-man/vrouw-die-wij-zoeken?

Ben jij het covermodel man/vrouw die wij zoeken?

Wij zoeken mensen met een regelmatig gezicht, een mooie huid, verzorgd haar en een goed geproportioneerd lichaam. Voor de heren: geen behaarde of te zwaar gespierde fysiek. Een atletische spierbouw en sixpack zijn een pre. Met andere woorden: wij zijn op zoek naar mooie en fotogenieke fitnessmodellen voor een fotoshoot. Zie de voorbeelden op de eerdere covers. Zend met je aanmelding een tweetal recente foto's mee, voorzien van je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, leeftijd en je confectiematen inclusief schoenmaat. Eén close-up van je gezicht en een foto waar je geheel op staat in lingerie/onderbroek, bikini/zwembroek of in trainingskleding waarop je lichaam goed te zien is. 

lees meer
APS:-De-rollator-epidemie-komt-eraan

APS: De rollator-epidemie komt eraan

Het buikje wordt zichtbaar en de spiermassa neemt af. Daarna lopen spierkracht  en  spierfunctie terug. Sarcopenie heet dit verschijnsel. De ernst wordt volgens dr. Gert E. Schuitemaker zwaar onderschat. De rollator wacht.

lees meer
HET-KASTEEL-VAN-BREDA-OPENT-HAAR-DEUREN-VOOR-DE-WINGS-FOR-LIFE-WORLD-RUN

HET KASTEEL VAN BREDA OPENT HAAR DEUREN VOOR DE WINGS FOR LIFE WORLD RUN

HET KASTEEL VAN BREDA OPENT HAAR DEUREN VOOR DE WINGS FOR LIFE WORLD RUN Het startschot van de tweede editie van de Wings for Life World Run klinkt op 3 mei 2015 in 33 verschillende landen, verdeeld over 6 continenten. In Nederland vormt Breda de gaststad van dit mondiale evenement, waarbij geld ingezameld wordt voor onderzoek naar dwarslaesie. Voor één dag opent de Nederlandse Defensie Academie op het Kasteel van Breda haar deuren om om 13.00 uur exact het Nederlandse startschot te geven. Vanaf het Kasteel van Breda is een parcours van 100 kilometer uitgezet voor de enige race waarbij de finishlijn je inhaalt. Hoe ver ren of rol jij?

lees meer
ALCATEL-ONETOUCH-WATCH:--een-complete-lijn-bekroonde-smartwatches-met-premiumontwerp

ALCATEL ONETOUCH WATCH: een complete lijn bekroonde smartwatches met premiumontwerp

·         Winnaar van een iF Design Award 2015 ·         Succesvolle introductie tijdens Consumer Electronics Show in Las Vegas afgelopen januari ·         De slanke, premiumsmartwatches komen in verschillende stijlen: voor ieder wat wils ·         Uitgerust met sensoren en apps waarmee gebruikers hun dagelijkse activiteiten monitoren ·         Verbind met Android- of iOS-smartphone om muziek te bedienen, notificaties te ontvangen en meer ·         Lange accuduur en ingebouwde USB-poort voor makkelijk opladen

lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook