Sport en Fitness Nieuws

The-time-is-now:-Pebble-Time-officieel-verkrijgbaar-in-de-winkel

The time is now: Pebble Time officieel verkrijgbaar in de winkel

De langverwachte Pebble Time – de eerste ‘watch-first’-smartwatch ter wereld en de opvolger van de succesvolle Pebble – is wordt nu officieel verkrijgbaar in Nederland, België en Luxemburg. De Pebble Time werd eerder dit jaar gelanceerd via de Kickstarter-website, waar de smartwatch uitgroeide tot het snelst groeiende crowdfundingproject allertijden. In mei van dit jaar kregen wereldwijde Kickstarter-investeerders hun Pebble Time al om de pols.

lees meer
Vivo-Activ-

Vivo Activ


De GPS-smartwatch met ingebouwde sport-apps en activity tracking

Ontwikkeld met ingebouwde sport-apps die ook werken wanneer je je telefoon niet bij de hand hebt. De lange batterijlevensduur zal je niet teleurstellen. Het is de perfecte smartwatch voor een gezonde balans tussen werk en vrije tijd. 

Voor meer informatie klik hier

 
Lees meer in Sport & Fitness Magazine
Onze uitgaves zijn op verschillende manieren te verkrijgen

Klik hier voor digitale abonnementen en losse nummers

Klik hier voor print abonnementen en losse nummers
Nieuwe-Forerunner-225:-Meet-de-hartslag-op-de-pols

Nieuwe Forerunner 225: Meet de hartslag op de pols

Weet in welke zone u traint met Forerunner 225 - ons eerste GPS-hardloophorloge met hartslagmeter op de pols. Dankzij de ingebouwde sensor met Mio hartslagtechnologie die uw hartslag meet op de pols kunt u voortaan hardlopen zonder hartslagband.

lees meer
JBL-introduceert-de-kleinste,-ultralichte-in-ear-sporthoofdtelefoon:-de-JBL®-Reflect-Mini

JBL introduceert de kleinste, ultralichte in-ear sporthoofdtelefoon: de JBL® Reflect Mini

  JBL introduceert de Reflect Mini – de kleinste, ultralichte in-ear sporthoofdtelefoon. De hoofdtelefoon is comfortabel, blijft goed zitten en levert krachtig geluid zodat je het beste uit je training kunt halen. De Reflect Mini is de verbeterde versie van de eerste generatie JBL Reflect sporthoofdtelefoons. Net als de voorgaande versies is ook de Reflect Mini transpiratiebestendig, uitgerust met kenmerkend JBL-geluid én met reflecterende kabels, zodat je opvalt in het donker.  

lees meer
Sport-&-Fitness-magazine-lanceert-haar-eigen-FITGIRL-in-spe

Sport & Fitness magazine lanceert haar eigen FITGIRL in spe

Glenda begon twee jaar geleden met trainen. Ze woog toen 48 kilo en wilde graag aankomen en gespierd worden. Met name haar benen, billen en buik wilde ze ontwikkelen. Anno 2015 is ze erg tevreden over de voortgang die ze met haar benen heeft gemaakt en ze is toch al 4,5 kilo aangekomen, maar haar billen zijn nog niet gespierd en bol genoeg en haar buik bevat nog te veel babyvet. 

lees meer
Beach-Throwdown-heren-gewonnen-door-Martijn-Ploeger-&-Dirk-Horsman-en-Beach-Throwdown-vrouwen-door-Felien-Pot-en-Maud-Droogh

Beach Throwdown heren gewonnen door Martijn Ploeger & Dirk Horsman en Beach Throwdown vrouwen door Felien Pot en Maud Droogh

‘Uitgroeien tot het grootste Europese buddytoernooi’   De A-Klasse heren van de Beach Throwdown 2015 is gewonnen door Martijn Ploeger & Dirk Horsman. Zij zijn verbonden aan CrossFit Victrix 072 uit Alkmaar. De vrouwelijk winnaars zijn Felien Pot en Maud Droogh. Zij zijn verbonden aan CrossFit Nijmegen en Klazienaveen uit Nijmegen en Klazienaveen. De Beach Throwndown is het grootste toernooi voor buddyparen in Nederland. Gisteren steden de atleten uit de B-klasse om de eerste plaats. Toernooidirecteur Gijs Spaans: ,,We hebben de ambitie om uit te groeien tot het grootste Europese buddytoernooi.’’

lees meer
LUXURY-4-LIFE-PR-PRESENTS-TRX

LUXURY 4 LIFE PR PRESENTS TRX


Sporten zonder blessures? Dat kan! Het uit Amerika afkomstige TRX ( Total Resistance Exercise) is een fitness systeem dat trainen met je eigen lichaamsgewicht mogelijk maakt. Heb je er genoeg van om na een lange werkdag te racen naar de sportschool? De TRX, dat oorspronkelijk was ontwikkeld voor militairen kan overal opgehangen worden, zowel thuis als op het werk. En wat maakt sporten nou nog leuker dan dit te doen in je eigen omgeving. Het ophangmechanisme van TRX bevat een verstelbaar elastiektouw met een lus voor je voeten en twee handvaten. Het voordeel van trainen met de TRX is dat je traint met je eigen lichaamsgewicht. Hierdoor heb je minder kans op vervelende blessures. Trainen met de TRX is een complete body-workout: je verbrandt calorieën en je traint je spieren tegelijkertijd. Daarnaast train je niet één bepaalde spier, maar ben je actief bezig met trainen van spiergroepen. Ook maakt het trainen met de TRX individueel sporten aantrekkelijker, omdat je het op elk tijdstip van de dag kunt uitoefenen. Vind je het leuker om in een groep te trainen? Dat kan natuurlijk ook, TRX biedt ook de mogelijkheid om groepslessen te volgen in een sportschool of gewoon in de buitenlucht.
Lees meer in Sport & Fitness Magazine
Onze uitgaves zijn op verschillende manieren te verkrijgen

Klik hier voor digitale abonnementen en losse nummers

Klik hier voor print abonnementen en losse nummers
SMS-Audio-introduceert-in-samenwerking-met-Intel-de-BioSport-In-Ear-hoofdtelefoon-met-hartslagmeting

SMS Audio introduceert in samenwerking met Intel de BioSport In-Ear hoofdtelefoon met hartslagmeting

SMS Audio sportcollectie hoofdtelefoons vanaf half mei verkrijgbaar in Nederland SMS Audio, het hoofdtelefoon merk van de Amerikaanse rapper 50 Cent, introduceert een sportcollectie hoofdtelefoons waaronder de BioSport In-Ear. Deze In-Ear hoofdtelefoon is in samenwerking met Intel ontwikkeld en beschikt over sensoren die je hartslag via je oor meten waardoor het dragen van een aparte hartslagmeter tot het verleden behoort. De oordopjes worden via de audioaansluiting van de smartphone van stroom voorzien. De BioSport is compatibel met populaire fitness applicaties, waaronder Runkeeper. De In-Ear hoofdtelefoon is verkrijgbaar in de kleuren zwart, geel en blauw, verkoopprijs is 159,95 euro.

lees meer
MEDIA-ALERT:-STA-NOOIT-MEER-IN-JE-HEMD,-MET-SPORTBEHA’S-VAN-THE-NORTH-FACE-EN-KARI-TRAA

MEDIA-ALERT: STA NOOIT MEER IN JE HEMD, MET SPORTBEHA’S VAN THE NORTH FACE EN KARI TRAA

Ademend en absorberend, een goede pasvorm, de beste ondersteuning en zonder hinderlijke naden. En het liefst een beetje fashionable. Het vinden van de perfecte sportbeha heeft nogal wat voet in de aarde. Met de sportbeha’s van The North Face en Kari Traa sport je in stijl, zonder in te leveren op draagcomfort en ondersteuning. Je draagt ze onder een T-shirt of – op een hete zomerdag – gewoon als top. Maak kennis met onze favorieten.

lees meer
Fitness-rebels-&-echte-selfies-

Fitness rebels & echte selfies

Reebok onderstreept het belang van buiten je comfortzone treden. Tough fitness, oftewel rauw en écht trainen. In onze door technologie gedomineerde wereld worden we overspoeld door gemanipuleerde beelden en perfecte selfies. Reebok eert de mensen die écht zijn. De mensen die hard en rauw trainen. Dit zijn de mensen voor wie fitness meer is dan trainen voor een mooi plaatje.  

lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook