Sport en Fitness Nieuws

Duurzaamheid-surfkleding-en-badmode-bedroevend-laag

Duurzaamheid surfkleding en badmode bedroevend laag

​Geen enkel merk dat surfkleding en strand- en badmode vervaardigt presteert voldoende als het gaat om duurzaamheid en arbeidsomstandigheden. Uit onderzoek van merkenvergelijker Rank a Brand blijkt dat geen van de onderzochte merken hoger komt dan een D-label, op een schaal van A (best) tot E (slechtst). Rank a Brand onderzocht 11 merken in de branche op drie belangrijke factoren: milieubeleid, impact van klimaatomstandigheden én de zorg voor goede arbeidsomstandigheden. Hierbij kwam Rank a Brand tot deze teleurstellende conclusie. 

lees meer
OMROEP-FLEVOLAND-DOET-LIVE-VERSLAG-VAN-MUD-MASTERS-IN-BIDDINGHUIZEN-

OMROEP FLEVOLAND DOET LIVE VERSLAG VAN MUD MASTERS IN BIDDINGHUIZEN

Omroep Flevoland doet op zaterdag 26 en zondag 27 september live verslag vanuit Biddinghuizen van het Mud Masters evenement. Het evenement is het hele weekend te volgen op de website van Omroep Flevoland, de app, Facebook en YouTube. Op zondag 27 september is er een speciale live uitzending van het evenement op Omroep Flevoland TV te zien. 

lees meer
Fikse-groei-voor-Fitbit-in-Verenigd-Koninkrijk,-Frankrijk-en-Duitsland-

Fikse groei voor Fitbit in Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland

​Data van GfK Retail and Technology tonen aan dat Fitbit tot top behoort in gezondheids- en fitnesstrackers Fitbit behoort tot de topmerken in de sector van gezondheids- en fitnesstrackers in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland. Nieuwe onderzoeksgegevens van Gfk Retail and Technology tonen aan dat niet alleen de absolute verkopen sterk zijn toegenomen, maar ook het marktaandeel van Fitbit in deze drie belangrijke Europese markten sterk is gegroeid. 

lees meer
NIEUWE-TOMTOM-SPARK:-TRAIN-MET-MUZIEK-OM-JE-POLS

NIEUWE TOMTOM SPARK: TRAIN MET MUZIEK OM JE POLS

​~work out met muziek en hou je activiteiten 24/7 bij dankzij dit GPS-fitnesshorloge~   TomTom (TOM2) introduceert het nieuwe TomTom Spark GPS-fitnesshorloge met een geïntegreerde music player. Workouts worden hierdoor nog leuker en makkelijker omdat je de smartphonehouder voor om je arm thuis kunt laten. Ook het gehannes met draden van je koptelefoon tijdens het trainen behoort tot het verleden. De TomTom Spark kan de muziek naar veel verschillende Bluetooth® koptelefoons streamen.

lees meer
Arnica-Massageolie-en-douchegel

Arnica Massageolie en douchegel

​ Een massage met Arnica Massageolie voor het sporten helpt spierkrampen en stijfheid voorkomen. Na lichamelijke inspanning zorgt het verwarmende effect van de olie ervoor dat de spieren goed ontspannen. Tegelijkertijd stimuleert ze de natuurlijke regeneratie van de huid, waardoor deze gezond en elastisch blijft. Ook bij stijfheid in nek en schouders brengt Arnica Massageolie verlichting. Dit product wordt dan ook sterk aanbevolen door fysiotherapeuten en sportartsen.

lees meer
Aftellen-geblazen-

Aftellen geblazen

​ELITE OFF-ROAD CHALLENGE ZONDAG 30 AUGUSTUS Niemand minder dan wethouder Gabriels lost zondag 30 augustus a.s. om 10:00 uur het startschot voor de 3e editie van de Elite Off-Road Challenge. Als eerste gaat de elitegroep van start, aangevoerd door Weertenaar en tweevoudig winnaar Pieter Adriaens.

lees meer
Review-Avanca-D1-Sports-Headset-deel-2

Review Avanca D1 Sports Headset deel 2

Kathy, media adviseur van Sport & Fitness magazine test de Avanca D1 Sports Headset uit Jeej, ze zijn binnen! Wat spannend is dit; leuk doosje met een klepje om ze ook meteen live te bewonderen zonder de verpakking te openen. In het echt zien ze er net zo mooi uit als op de foto’s. Ze voelen goed aan en zijn verrassend licht zeg. Erg benieuwd hoe ik dit zal ervaren, heb eerlijk gezegd nog nooit een draadloze headset uitgeprobeerd en het lijkt me dan ook echt een uitkomst.

lees meer
PUMA-pusht-je-nog-harder-te-trainen-dit-najaar

PUMA pusht je nog harder te trainen dit najaar

PUMA ziet trainen niet als een einddoel, maar meer als een middel om positiever, sterker en fitter te worden. Hoe meer energie je erin stop, hoe meer je eruit haalt. PUMA Training ruilt smoesjes in voor endorfine en streeft ernaar om sneller, sterker en krachtiger te worden, #NoMatterWhat.

lees meer
Review-Avanca-D1-Sports-Headset

Review Avanca D1 Sports Headset

Fitgirl Glenda Melissa test de Avanca D1 Sports Headset uit Vandaag heb ik de D1 Sport Headset van Avanca ontvangen. Ze zien er allereerst mooi uit, zo blijkt bij het openen van de verpakking. Ik kon kiezen tussen een witte en een zwarte variant en ben bij het zien blij dat ik voor de witte heb gekozen: erg mooi! mooi!

lees meer
​Huidkanker-app-SkinVision-nu-ook-voor-Android-toestellen

​Huidkanker app SkinVision nu ook voor Android toestellen

SkinVision, de app voor het vroegtijdig opsporen van huidkanker, is nu ook geschikt gemaakt voor Android toestellen. De app is vanaf vandaag verkrijgbaar in Google Play voor de Samsung toestellen S4, S5 en S6. Dit wordt snel uitgebreid naar alle beschikbare Android devices.

lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook