Sport en Fitness Nieuws

De-blue-zones-methode

De blue zones-methode

Gezond en gelukkig over de 100 worden: op 5 plekken op aarde  gaat dat bijna vanzelf Er zijn vijf plekken op de wereld waar de inwoners significant ouder worden dan op veel andere plaatsen: op Okinawa (Japan), in de regio Ogliastra op Sardinië (Italië), op Ikaria (Griekenland), in Loma Linda (Californië) en op schiereiland Nicoya (Costa Rica). 

lees meer
LAPT-CONVENTIE-Lifestyle-en-Nutrition

LAPT CONVENTIE Lifestyle en Nutrition

Op zaterdag 12 december '15 vindt de nieuwe LAPT Conventie in Veenendaal plaats, aangeboden in samenwerking met Start2Move.Tijdens deze Conventie gaan verschillende fitness experts, waaronder hormoonexpert Ralph Moorman en wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven dieper in op de onderwerpen ‘Lifestyle & Nutrition’. 

lees meer
Biologische-boodschappen-thuis-bezorgd

Biologische boodschappen thuis bezorgd

​Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan de verbetering van de 100% biologische webshop van Ekoplaza. Met name is het gebruiksgemak voor de klant geoptimaliseerd en de klant kan overzichtelijk en snel navigeren. Klanten kunnen op ekoplaza.nl een keuze maken uit ruim 7.000 gecertificeerde producten. Op deze manier heeft zelfs de kleinste Ekoplaza het grootste assortiment.

lees meer
Sport-&-Fitness-Models-coversearch-finale-2015

Sport & Fitness Models coversearch finale 2015

Afgelopen zondag, 1 november, organiseerde Sport & Fitness magazine samen met Your Body Federation de Sport & Fitness Models coversearch finale 2015. Hierbij stonden uitsluitend finalisten on stage die door een strenge voorselectie zijn gekomen.

lees meer
Lezersonderzoek-van-Sport-Fitness-Magazine

Lezersonderzoek van Sport Fitness Magazine

Wij blijven graag op de hoogte van de wensen en behoefte van onze lezers en omwille daarvan hebben we een korte vragenlijst samengesteld bij wijze van lezersonderzoek. Dit neemt ongeveer 1,5 minuut van uw tijd in beslag én als dank ontvangt u een exemplaar van Sport & Fitness Magazine (dit alleen indien u uw e-mailadres invult).

lees meer
FITSHE-AFTER-WORKOUT-SHAKES-EEN-100-PROCENT-NATUURLIJKE-AFTER-WORKOUT-SHAKE-ONTWIKKELD-VOOR-VROUWEN

FITSHE AFTER WORKOUT SHAKES EEN 100 PROCENT NATUURLIJKE AFTER WORKOUT SHAKE ONTWIKKELD VOOR VROUWEN

​Wanneer je je lichaam na het sporten de juiste voeding geeft, kun je het meeste uit je workout halen. Je lichaam heeft na een training vooral eiwitten nodig, maar de proteïneshakes die Caroline Glasbergen, oprichter van FITSHE, in de markt kon vinden spraken haar niet aan. “De artificiële smaken, slechte kwaliteit eiwit, zoetstoffen, en dan ook nog in zo’n onhandige grote pot: dat moest anders kunnen.” Na een jaar ontwikkeling samen met experts lanceert zij nu FITSHE: een merk speciaal voor vrouwen met een actieve levensstijl. Haar eerste product is de 100% natuurlijke After Workout Shake op basis van biologische proteïne en zonder onnodige toevoegingen.

lees meer
Garmin-introduceert-de-vernieuwde-Garmin-Connect-Mobile-app

Garmin introduceert de vernieuwde Garmin Connect Mobile app

​Garmin introduceert de vernieuwde Garmin Connect Mobile app, een intuïtieve app waar Garmin gebruikers eenvoudig informatie, gegevens en functies kunnen vinden, die voor hun belangrijk zijn. Dankzij de update van Garmin Connect Mobile heeft de app nu een modern en kleurrijk ontwerp met een nieuwe grafische interface die door de gebruiker zelf kan worden ingesteld op basis van persoonlijke voorkeuren. Of je nu aan het trainen bent voor een marathon, simpelweg meer wilt bewegen door het aantal stappen per dag te verhogen of je golfprestaties wilt verbeteren, Garmin Connect Mobile laat je de meest belangrijke en relevante data zien om je doelen te behalen.

lees meer
Italiaans-‘push-up’-broekenmerk-Freddy-lanceert-nieuwe-collectie-in-‘Active-Fashion’-stijl-

Italiaans ‘push up’ broekenmerk Freddy lanceert nieuwe collectie in ‘Active Fashion’ stijl

Freddy combineert sport met fashion in Autumn/Winter 2015 collectie De befaamde ‘push up’ broeken met Wr.Up® technologie van het Italiaanse broekenmerk Freddy waren bij hun introductie in Nederland eerder dit jaar een instant hit! Voor de herfst/winter collectie legt Freddy een extra focus op sport, waarin fit en fashion op een unieke manier gecombineerd worden in een zogenaamde ‘Active Fashion’ stijl. 

lees meer
​Sporters-trotseren-kou-met-kleding-van-Thundersports-

​Sporters trotseren kou met kleding van Thundersports

Optimale prestaties met sportoutfits getest door topatleten    Sporten in een hoodie en een joggingbroek? Dat kan beter! De kleding van Thundersports is niet alleen mooi, het draagt ook nog eens bij aan betere sportprestaties omdat het de spieren ondersteunt en warm houdt. Iets wat de komende koude maanden bepaald geen overbodige luxe is. 

lees meer
Wie-wordt-de-fitste-atleet-van-de-Lowlands-Throwdown-2015?!

Wie wordt de fitste atleet van de Lowlands Throwdown 2015?!

​De Lowlands Throwdown is de grootste, jaarlijkse officieuze CrossFit competitie in de Benelux. Aanvankelijk gestart als een competitie voor enkel deelnemers uit België, Nederland en Luxemburg, maar inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar ook deelnemers van buiten de Benelux aan meedoen, tot aan de Antillen aan toe. Tijdens dit evenement strijden de atleten om de titel: “fitste atleet van de Lowlands Throwdown 2015”. Reebok is trotse sponsor van deze spannende competitie.

lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook