Sport en Fitness Nieuws

De-Fisherman’s-Friend-StrongmanRun-breidt-uit

De Fisherman’s Friend StrongmanRun breidt uit

Nu ook obstaclerun in Rotterdam  Hoge klimtoestellen en diepe modderbaden: één van de grootste obstacleruns in Nederland vindt dit jaar plaats op een nieuwe locatie: Rotterdam. Op 30 april en 1 mei zullen naar verwachting duizenden sportievelingen een pittig parcours in bos, weiland en heuvellandschap bedwingen tijdens de Fisherman’s Friend StrongmanRun Obstacle Mud Challenges. 

lees meer
VOOR-MANNEN-MET-BALLEN-

VOOR MANNEN MET BALLEN

of vrouwen die daarvan houden ;-)

lees meer
Healthy-Fest:-het-eerste-sport,-mind-&-food-festival-van-Nederland

Healthy Fest: het eerste sport, mind & food festival van Nederland

​Een uitdagende training met personal trainer Guy van der Reijden, CrossFit-trainingen van de door Arie Boomsma opgerichte Vondelgym, billen-en-benenworkout met fitnessexpert Alain Hulspas: alles is mogelijk op Healthy Fest, het eerste festival in Nederland waar alle trends op het gebied van sport, mind en food samenkomen. Naast actieve workouts en trainingen, kunnen deelnemers hun gedachten verzetten in een motivatiesessie van Michael Pilarczyk, een rustmoment creëren bij yogagoeroe Thirza van de Hoef of meer te weten komen over de laatste voedingtrends bij lezingen van OERsterk-schrijver Richard de Leth en voedingscoach Vivian Reijs. De eerste editie van het 3-daagse festivalweekend Healthy Fest vindt plaats op 3, 4 en 5 juni in De Eemhof in Zeewolde.

lees meer
Vliegtuigmaaltijden:-niet-uit-de-lucht-gegrepen

Vliegtuigmaaltijden: niet uit de lucht gegrepen

Waarom je in het vliegtuig nooit struisvogel geserveerd krijgt, hoe je bestemming je eten aan boord bepaald en waarom de glutenvrije trend zich ook doorzet in de luchtvaart….. British Airways’ Head Chef & Menu Designer Mark Tazzioli verklapt wat je nog niet wist over vliegtuigvoedsel. 

lees meer
NEDERLANDSE-WINTERSPORTER-LAKS-MET-OOGBESCHERMING

NEDERLANDSE WINTERSPORTER LAKS MET OOGBESCHERMING

Nederlandse wintersporters nemen een behoorlijk risico met hun oogbescherming. Dat is gebleken uit een onderzoek van het Oogfonds onder drieduizend deelnemers*. Ruim 40% gaf aan tijdens de wintersport gewoon dezelfde zonnebril te dragen als op het strand. Op een zonnige dag in de besneeuwde bergen is de Uv-straling echter vele malen sterker dan in Nederland. En een overdosis Uv-straling verhoogt het risico op een oogaandoening.

lees meer
We-like-fitness,-Jij-toch-ook?

We like fitness, Jij toch ook?

​We Like Fitness is een fitnesslabel voor zowel vrouwen als mannen die graag naar de sportschool gaan en daarbij leuke betaalbare fitnesskleding- en accessoires willen dragen.

lees meer
Minder-snacken?-Zeg-tegen-jezelf:-Dit-eet-ik-ooit-nog-wel-eens

Minder snacken? Zeg tegen jezelf: Dit eet ik ooit nog wel eens

  Niets is menselijker dan het toegeven aan verlangens. Goede voornemens en wilskracht blijken echter vaak weerloos bij de aanblik van onze favoriete snacks. Uit nieuw onderzoek van universitair hoofddocent Nicole Mead van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) en Professor Vanessa Patrick van Houston University blijkt dat je beter tegen jezelf kan zeggen ‘ik eet dit ooit nog wel eens’ dan ‘ik eet dit echt nooit meer’.

lees meer
​Met-goede-nachtrust-zijn-goede-voornemens-makkelijker-te-realiseren-

​Met goede nachtrust zijn goede voornemens makkelijker te realiseren

JAWBONE VERSCHAFT REALISTISCH INZICHT IN SLAAPPATROON   Wearables-producent Jawbone heeft in kaart gebracht hoeveel uur we daadwerkelijk actief zijn. Op jaarbasis blijkt dat we 243 dagen wakker zijn, maar niet actief bezig zijn (bijvoorbeeld TV-kijken of werkzaamheden achter de computer). We slapen gemiddeld 112 dagen per jaar. En zijn slechts 10 dagen per jaar actief, waarvan we er maar twee sporten. Goede nachtrust is echter wel noodzakelijk om gestelde doelen, bijvoorbeeld je goede voornemens, te realiseren.

lees meer
Avanca-ontwikkelt-eerste-draadloze-sport-headset-die-past-bij-elke-outfit

Avanca ontwikkelt eerste draadloze sport headset die past bij elke outfit

Het Nederlandse merk Avanca, dat dit najaar de tweede plek veroverde in de Deloitte Technology Fast 50 lijst, introduceert een headset voor sporters die tijdens hun workout stijlvol voor de dag willen komen. De ultralichte en draadloze Avanca D1 Switch Headset is uniek door de mogelijkheid om de gekleurde kapjes van de oordopjes te wisselen en zo de headset aan te passen aan de kleuren van de sport outfit.

lees meer
ProStak-van-BlenderBottle

ProStak van BlenderBottle


Supplementen, snacks, pillen, en vloeistof – alles in dezelfde fles. Met natuurlijk de BlenderBall® wire wisk en unieke Twist n’ Lock™ containers. De Originele BlenderBottle® ProStak® is dé alles in 1 oplossing voor de sporter maar ook voor kinderen. Met de ProStak in de tas drinken in de fles en komkommer of worteltjes in het containertje. ALLES bij elkaar!

Voor meer informatie ga naar de website www.blenderbottles.nl.

Lees meer in Sport & Fitness Magazine
Onze uitgaves zijn op verschillende manieren te verkrijgen

Klik hier voor digitale abonnementen en losse nummers

Klik hier voor print abonnementen en losse nummers
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook