Sport en Fitness Nieuws

Totaal-herziene-editie-van-bestseller-In-28-dagen-van-gifbelt-naar-tempel

Totaal herziene editie van bestseller In 28 dagen van gifbelt naar tempel

​Een eyeopener voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt Jacqueline van Lieshout, dé detoxcoach van Nederland, schreef 6 jaar geleden de bestseller In 28 dagen van gifbelt naar tempel. Dit boek heeft al meer dan 30.000 mensen op weg geholpen naar een gezond en energiek leven. Op 25 april verschijnt de totaal herziene editie van dit immens populaire detoxboek, met heel veel nieuwe recepten en veel extra informatie. Omdat je bent wat je eet.

lees meer
REEBOK-LANCEERT-NIEUWE-HARDLOOP-INNOVATIE-

REEBOK LANCEERT NIEUWE HARDLOOP INNOVATIE

ZPUMP Fusion 2.0 Er zijn meer dan 14 miljard voeten in de wereld en iedere voet is anders. Geen twee voeten zijn hetzelfde, zelfs niet jouw eigen voeten. De meeste hardloopschoenen zijn dan ook gemaakt voor een standaard pasvorm – terwijl een standaard voet niet bestaat! Iedere voet is anders en zo is ook iedere run anders. Fitnesspioneer Reebok heeft daarom een hardloopschoen met oneindig veel pasvormen ontworpen: de ZPump Fusion 2.0. Dankzij The Pump-technologie krijg je een schoen die je compleet naar je eigen voet kan vormen voor een persoonlijke pasvorm. Eén schoen voor iedereen, elke run.

lees meer
De-strijd-tussen-de-linker-en-rechterarm-van-de-powervrouw

De strijd tussen de linker en rechterarm van de powervrouw

  Odorex daagt alle vrouwen van Nederland uit voor de Ultra Protect Cleargel Test    Of het nou werken, sporten, feesten, moederen of van hot-naar-her racen is, de moderne Nederlandse vrouw draait haar hand niet om voor een uitdaging. Betrouwbare bescherming hierbij hebben we allemaal nodig. En dat komt goed uit! Odorex daagt namelijk elke vrouw in Nederland uit om de nieuwe Odorex Ultra Protect Cleargel te testen.

lees meer
RAWLICIOUS-BOERENKOOL-CHIPS-

RAWLICIOUS BOERENKOOL CHIPS

De lekkere en gezonde ‘superfood’ snacks op basis van gedroogde biologische boerenkool Boerenkool, de typisch Hollandse wintergroente is wereldwijd mega populair en meer dan trendy. Het wordt zelfs een ‘superfood’ genoemd, vanwege de heel gezonde eigenschappen en hoge voedingswaarden. Nieuw bij Albert Heijn is RawLicious Boerenkool Chips, de lekkere biologische snacks die voldoen aan de gezonde snackbehoefte. Boerenkool Chips zijn licht en krokant en zijn perfect als verantwoord tussendoortje.

lees meer
TREACLE-MOON-DUSTED-COCOA-HEAVEN-

TREACLE MOON DUSTED COCOA HEAVEN

De Bath & Shower Gel met de onweerstaanbaar romige geurbeleving van pure chocolade! ‘Dusted Cocoa Heaven’, een Bath & Shower Gel met de onweerstaanbare geurbeleving van romige chocolade, is een regelrechte musthave voor iedere chocolade-addict!

lees meer
NIEUW:-MAG365-MAGNESIUM-POEDERS

NIEUW: MAG365 MAGNESIUM POEDERS

​MAG365 MAGNESIUMPOEDERS De optimaal opneembare vorm van magnesium, voor ondersteuning van een gezond, vitaal lichaam en een mooie huid! Magnesium is een voor het lichaam essentieel en daarmee onmisbaar mineraal. Aangezien het van nature steeds minder in groenten en fruit voorkomt, is het belangrijk om dit mineraal dagelijks in te nemen. Magnesium op zichzelf staand in de vorm van een tablet of capsule wordt echter heel beperkt door het lichaam opgenomen. Nieuw op de Nederlandse markt zijn de Magnesiumpoeders van MAG365. Dankzij hun vorm én unieke samenstelling kunnen deze snel en effectief door het lichaam worden opgenomen.

lees meer
De-heerlijke,-100%-natuurlijke-proteinerepen,-die-net-zo-goed-voor-je-zijn-als-ze-smaken!-

De heerlijke, 100% natuurlijke proteinerepen, die net zo goed voor je zijn als ze smaken!

De consument wordt steeds bewuster als het gaat om zijn of haar gezondheid. Er is een toenemende vraag naar zuivelvrije-, glutenvrije- en sojavrije producten. Ook het beperken van de suikerinname is een belangrijk aandachtspunt als het gaat om bewust eten. Nieuw op de Nederlandse markt zijn de heerlijke proteïnerepen van het Engelse merk Pulsin™, verkrijgbaar bij Albert Heijn, De Tuinen en binnenkort ook via Etos. Deze voldoen volledig aan de heersende voedingsbehoeften van bewuste consumenten. Ze zijn 100% natuurlijk, gezonder en vooral…erg smakelijk!

lees meer
PUMAs-nieuwste-training-collectie

PUMA's nieuwste training collectie

Sprinter Jenna Prandini en personal trainer Jamie Granger trainen in PUMA's nieuwste training collectie Wereldwijd sportmerk PUMA weet wat de eisen zijn van vrouwen met een actieve levensstijl en lanceert daarom een collectie die hen helpt om superfit te blijven. Vrouwen van nu hebben lef, zelfvertrouwen en ze zijn toegewijd. Altijd doorgaan en niet opgeven is hun credo. Twee duidelijke voorbeelden hiervan zijn PUMA’s running en training ambassadeurs: sprinter Jenna Prandini en fitness trainer Jamie Granger.   

lees meer
First-Class-Nutrition-Nederland-zoekt-personal-trainers

First Class Nutrition Nederland zoekt personal trainers

First Class Nutrition Nederland zoekt voor een aantal regio’s in Nederland personal trainers voor een exclusief agentschap op First Class Nutrition

lees meer
Fitbit-presenteert-Fitbit-Alta-nieuwe-modieuze-fitnesstracker

Fitbit presenteert Fitbit Alta nieuwe modieuze fitnesstracker

​Hoogwaardige verwisselbare accessoires passend bij je persoonlijke stijl, en geavanceerde motivatiefuncties zoals ‘Reminders to Move' om gezonder en fitter te worden

lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook