Sport en Fitness Nieuws

Het-beste-uit-jezelf-halen-met-Thundersports-by-Pure

Het beste uit jezelf halen met Thundersports by Pure

Nieuwe lijn perfect afgestemd op sporters wensen met onder meer sportbeha’s in cupmaten   Sportshorts en tanktops voor vrouwen: Thundersports by Pure is klaar voor de zomer. Comfort en functionaliteit gaan samen bij de nieuwe kledinglijn, die dankzij lichtere stoffen nog fijner draagt en waarbij extra aandacht is gegeven aan pasvorm. Zo bevatten de shirts minder naden en (dames opgelet) zijn de sportbeha’s in tal van cupmaten te bestellen.

lees meer
In-een-keer-zomerklaar-met-Italiaanse-wonderbroek-

In een keer zomerklaar met Italiaanse wonderbroek

Freddy SS16: perfecte billen garantie, ripped denim en athleisure De beroemde ‘push up’ broeken van het Italiaanse broekenmerk Freddy zijn aan een opmerkelijke opmars bezig. Na de opening van flagshipstores in Antwerpen in april 2014, opende in diezelfde periode vorig jaar ook een flagshipstore in Maastricht. Freddy is duidelijk van plan om het hart, of moeten we zeggen de booty, van alle vrouwen uit de Benelux te veroveren.

lees meer
Ekoplaza-bundelt-krachten-4-Nederlandse-food-&-health-experts

Ekoplaza bundelt krachten 4 Nederlandse food & health experts

De biologische supermarkt als personal health coach De biologische supermarkt Ekoplaza gaat Nederlanders faciliteren in een gezondere duurzame leefstijl die bij hen past en bewijst dat dit zonder ingewikkelde diëten en dure producten kan. Hoewel gezond leven wel een trend is, blijkt uit recente cijfers van het CBS dat ruim 40% van de Nederlanders last van overgewicht heeft. Ekoplaza organiseert in samenwerking met vier bekende ambassadeurs de Gezonde Leefstijlweken waarbij 4 thema´s centraal staan: suikervrij eten, oersterk eten, sport en voeding en plantaardig eten. Alle ambassadeurs geloven dat de natuur ons het beste geeft om gezond en lekker te eten. Met informatieve receptenboekjes, filmpjes en productpromoties bundelt Ekoplaza op een positieve manier wat de voordelen zijn van een gezondere leefstijl voor mens en natuur. 

lees meer
​ALL-YOU-NEED-IS-LOVEA

​ALL YOU NEED IS LOVEA

Eindelijk een écht 100% natuurlijke zonnelijn voor groot en klein, om zorgeloos te genieten van al het goede van de zon   ‘Bewust’ leven is een nieuwe lifestyle. Consumenten vragen zich steeds vaker af welke toevoegingen er zijn gebruikt in de producten die ze eten én op hun huid smeren. Ook de vraag naar biologisch neemt sterk toe. Op het gebied van biologische zonneproducten is er relatief weinig aanbod. Lovea, een van oorsprong Frans beautymerk, ontwikkelde als eerste een volledig natuurlijke lijn met biologische zonneproducten. 

lees meer
Ontdek-de-PROBAR-Lifestye

Ontdek de PROBAR Lifestye

​Fit en energiek dankzij smaakvolle, biologisch gecertificeerde (maaltijdvervangende) repen en gezonde snacks voor actieve mensen! Met het voorjaar en de zomermaanden van 2016 in aantocht, komen veel mensen weer volop in beweging. Een paar kilo’s verliezen en weer in een goede conditie komen na de wintermaanden zijn veel gehoorde voornemens. Dat kost echter energie. PROBAR® is een merk dat staat voor een actieve en gezonde lifestyle. De lijn bestaat uit voedzame en vooral smaakvolle (maaltijdvervangende) repen en snacks op basis van gecertificeerd biologische ingrediënten. PROBAR® zorgt voor een fit en energiek gevoel voor actieve mensen, zowel groot als klein!

lees meer
That-Sugar-Film

That Sugar Film

Bekijk hier de trailer Vanaf 19 mei in de bioscoop   Hoe is suiker ooit zo dominant geworden in onze eetgewoonten en cultuur? Wat doet het met ons lichaam en geest? Hoe kunnen we er op een gezonde manier mee omgaan? In de spraakmakende documentaire That Sugar Film werpt de Australische acteur Damon Gameau zich op als proefkonijn. Na drie jaar geen suiker te hebben gegeten, gaat hij onder begeleiding van een team van wetenschappers en voedingsdeskundigen over op een dieet waarbij hij 60 dagen lang 40 theelepels suiker binnenkrijgt. Na het zien van deze film zal ‘gezond’ eten nooit meer hetzelfde zijn… De documentaire is zeer actueel nu er wereldwijd een discussie woedt over de gevolgen van suiker. In het Verenigd Koninkrijk voeren ze zelfs een suikertaks in.  That Sugar Film is vanaf 19 mei te zien in de bioscoop.

lees meer
Nieuw:-hannah-4YOUth-

Nieuw: hannah 4YOUth

Magie wordt realiteit dankzij 4 hightech werkstoffen voor onmiddellijk zichtbare én langdurig aanhoudende huidverbetering op meerdere fronten! Er was eens een nieuw product dat de huid direct zichtbaar én voelbaar verbetert qua tonus, rimpeldiepte, fijne lijntjes, hydratatie, versteviging en volume. Maar ook op de lange termijn houdt dit product deze huidverbeterende effecten langdurig zichtbaar én voelbaar in stand. Het klinkt als een magisch sprookje.... Het is echter de realiteit met de introductie van 4YOUth, het nieuwste product van hannah®!

lees meer
REVEAL-De-nieuwe-beautylijn-van-Remington

REVEAL De nieuwe beautylijn van Remington

Remington [onderdeel van Spectrum Brands, Inc.] lanceert een innovatieve beautylijn voor de algehele verzorging van de huid: de REVEAL™-collectie. Verkrijgbaar vanaf april 2016.  De Remington REVEAL™-collectie maakt het voor iedereen mogelijk om in het gemak van je eigen badkamer de voordelen van uiteenlopende professionele beautybehandelingen te ervaren. De collectie bestaat uit vijf beautyapparaten. Naast de reeds bestaande Facial Cleansing Brush, zijn er vier nieuwkomers: 

lees meer
Live-in-touch-with-visitors-who-are-moving-in-a-world-of-healthy-and-fitness-lifestyle

Live in touch with visitors who are moving in a world of healthy and fitness lifestyle

​In het weekend van 12 & 13 november 2016 tussen 10:00 – 22:00 wordt het sportcomplex de Sporthallen Zuid in Amsterdam omgebouwd tot de grootste fitness expo van Benelux.

lees meer
Sporten-zonder-lidmaatschap-met-Be-Sporty

Sporten zonder lidmaatschap met Be Sporty

Veelzijdig aanbod van sportactiviteiten direct te boeken  Het boeken van sportactiviteiten was nog nooit zó makkelijk. Met het nieuw online boekingsplatform Be Sporty heb je toegang tot een veelzijdig aanbod van sporten in je nabije omgeving. Het draait om vrijblijvende en flexibele sportmomenten zonder verplichtingen. Je boekt dus vanaf nu in een handomdraai online een tennisbaan, een lesje CrossFit, yoga of een 5-a-side voetbalveldje om samen met je vrienden een balletje te trappen. 

lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook