Sport en Fitness Nieuws

Gaypride-workouts

Gaypride workouts

Fitness is hot! Zowel de sportscholen als online workouts schieten als paddenstoelen uit de grond. Het aanbod is groter dan ooit te voren. Echter blijkt uit praktijkervaring dat de doelgroep hetzelfde blijft. Een ruimer aanbod zou een grotere doelgroep moeten bewerkstelligen. We halen alles uit de kast om de doelgroep per sectie in fitness te vergroter. Zo zijn er yoga-lessen voor mannen en boksttrainingen voor vrouwen. Waarom zouden we hier onderscheid in moeten maken? Betekent boksen voor vrouwen automatisch dat het minder zwaar is?

lees meer
NIEUWE-ZOMERVARIANTEN-TREACLE-MOON-BATH-&-SHOWER-GELS-

NIEUWE ZOMERVARIANTEN TREACLE MOON BATH & SHOWER GELS

‘Sweet Blackberry Memories’ & ‘Those Lemonade Days’ Treacle Moon™ de vrolijke bad- en douche sensatie uit Engeland breidt haar collectie uit met de zomerse Bath & Shower Gel ‘Sweet Blackberry Memories’! Op veler verzoek komt ook de populaire geur ‘Those Lemonade Days’ opnieuw terug in het assortiment.  De intens kleurrijke producten zorgen voor een heerlijk frisse, goed verzorgde en onweerstaanbaar ruikende huid.

lees meer
Afvallen?-Vier-biosignalen-die-helpen-te-bepalen-of-je-op-de-goede-weg-zit

Afvallen? Vier biosignalen die helpen te bepalen of je op de goede weg zit

Waarschijnlijk herken je het wel: de zomer komt er aan, of misschien heb je net een zwangerschap achter de rug. Het zou mooi zijn als die laatste paar kilootjes er vanaf waren en het liefst nog gisteren. Maar door alle drukte die het gezin en de rest van het dagelijks leven van je eisen denk je waarschijnlijk het volgende: ik start maandag wel…

lees meer
Limburgs-fitnessmodel,-acteur-en-sportliefhebber-Henny-Seroeyen--als-grote-Belgische-winnaar!

Limburgs fitnessmodel, acteur en sportliefhebber Henny Seroeyen als grote Belgische winnaar!

​Afgelopen week vond in het Engelse Birmingham de Bodypower Fit Factor wedstrijd plaats, een prestigieuze wedstrijd tijdens 1 van de grootste internationale fitness expo's ter wereld. Henny Seroeyen, o.a. bekend als Robin Verhaegen uit de Vlaamse VTM reeks ‘De Buurtpolitie’, trok naar Engeland en kwam naar huis als overall winnaar. 

lees meer
Pebble-lanceert-nieuwe-productlijn-op-Kickstarter

Pebble lanceert nieuwe productlijn op Kickstarter

​Twee nieuwe fitnesssmartwatches met ingebouwde hartslagmonitors en Pebble Core: een nieuwe wearable voor hardlopers Pebble Technology Corp., smartwatchpionier en Kickstarter-recordhouder, introduceert zijn nieuwe productlijn. Net als vier jaar geleden met de eerste smartwatch brengt Pebble deze nieuwe reeks ook weer initieel uit via crowdfundingsplatform Kickstarter. De productlijn bestaat uit twee fitnesssmartwatches met ingebouwde hartslagmonitors en activiteitentracking – Pebble 2 en Pebble Time 2 – en hardloopwearable Pebble Core

lees meer
Survivallen-voor-UNICEF

Survivallen voor UNICEF

​Jongeren tussen de 12 en 18 jaar kunnen op zondag 29 mei aanstaande hun sportiviteit uiten tijdens de UNICEF Survivalrun. Deze run vindt plaats bij Watergoed te Valburg.

lees meer
NIEUW-ORIFLAME-INTRODUCEERT-ECOBEAUTY-GECERTIFICEERD-BIOLOGISCHE-HUIDVERZORGING-MET-RESPECT-VOOR-DE-HUID-EN-DE-NATUUR

NIEUW ORIFLAME INTRODUCEERT ECOBEAUTY GECERTIFICEERD BIOLOGISCHE HUIDVERZORGING MET RESPECT VOOR DE HUID EN DE NATUUR

Ecobeauty is Oriflame’s nieuwste lijn natuurlijke huidverzorgingsproducten. Hier draait alles om de beste, gecertificeerd biologische extracten, zachte geuren en weelderige texturen. Hierdoor zijn de producten niet alleen heerlijk voor je huid, maar ook voor onze planeet!

lees meer
EAT-NATURAL-LANCEERT-NIEUWE-SUPER-GRANOLAS-VOEDZAME-ONTBIJTGRANEN-ZONDER-GERAFFINEERDE-SUIKER!

EAT NATURAL LANCEERT NIEUWE SUPER GRANOLAS VOEDZAME ONTBIJTGRANEN ZONDER GERAFFINEERDE SUIKER!

Na het introduceren van de succesvolle Super Granola EXTREME CACAO, lanceert EAT NATURAL maar liefst twee nieuwe varianten voor de Super Granola ontbijtlijn: de PROTEIN PACKED, met extra proteïne, en de GLUTEN FREE, speciaal voor onze glutenvrije fans. Deze ‘breakfasts with benefits’ zijn speciaal gecreëerd om jou een overheerlijke droomstart van de dag te bezorgen.

lees meer
Professionele-shaker-voor-fanatieke-sporters-

Professionele shaker voor fanatieke sporters

​Contigo Shake & Go Fit met handige storage container voor meerder nutriënten Contigo introduceert de nieuwe Shake & Go Fit. Proteïnepoeder, vitaminepillen, vloeistof: voortaan heb je alles in één beker bij de hand. De storage container onder op de fles heeft meerdere compartimenten waarin je alle nutriënten los kunt bewaren. Waar je ook bent, in de gym, bij de bootcamp of op het sportveld, vanaf nu maak je overal een verse herstel- of proteïne-shake. 

lees meer
Een-appelboom-op-school;-Ekoplaza-maakt-het-mogelijk!

Een appelboom op school; Ekoplaza maakt het mogelijk!

​Ekoplaza, de biologische supermarkt, organiseert samen met fruitkweker Kees Konijn uit de Beemster een leuke actie voor scholen. Deze week zullen er bloesemende appelbomen in de Ekoplaza-winkels te vinden zijn. Deze kunnen gekocht worden door consumenten voor scholen, zodat de kinderen op het schoolplein kunnen zien hoe een appel aan de boom groeit.

lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Bestel hier de laatste editie
laatste editie an sport en fitness magazine

© 2017 sport & fitness magazine | linkpartner van Tentoo payroll
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en /of openbaar gemaakt door middel van druk, fotografie, microfilm of op welke -andere wijze dan ook, zonder een vooraf verkregen schriftelijke -toestemming van de uitgever. ISSN: 1381-2572
like ons op facebook